20 Mayıs 2013 Pazartesi

islami Rüya Tabirleri-9fcd5218

hirsizlardan eline mal geçer. Bir kimseye rüyada bir karga verilse o kimse sevince erisir. Rüyada bir kargayi Kabe üzerine düstügünü gören fasik (günahkar) kimsenin temiz bir kadinla evlenecegine isarettir. Rüyada evinde çok karga bulundugunu gören kimse ömrünün sonuna kadar izzet ve yücelik ve mala erisir. Çok kargalar çok lakirdi eden birtakim insana isarettir. Karga. hilekBr harpçi. gaddar ve sirf nefsinin arzusu için çalisan bir adamdir. Bazen de karga meskeninden uzak kalmaya. üzüntüye kedere sikintiya uzun yolculuga aile ve akrabalari tarafindan beddua ve gücenmeyi gerektiren seyde bulunmaya ve kötü bir tedbir almaya isarettir. Karga fasik ve çok yalanci bir insandir. Rüyada bir karga ile ugrastigini gören kimse fasik ve çok yalanci bir insanla ugrasir. Bir kimse bir kargaya rastgeldigini veya kargayi elinde tuttugum görse o kimsenin kendi isinde aldanmasina ve isteginin iptal edilmesin isarettir. Bir kimse bir kargayi bir ev veya bir mahallede görse o yerde fBsik bir insan bulunduguna isarettir. Rüyada kendisi için bir karga avladigini gören kimse batil ve esassiz bir husustan ganimete erisir.Uğursuzluğun simgesidir. Karga sesi duyduysanız bazı insanların önerilerini dikkate alıp zarara uğrayacağınıza işarettir.Rüyada karga görmek sizi sevdiklerinizden ayırmak isteyen düşmanların varlığına sözünü yerine getirmeyen biri ile tanışmaya karga ile konuştuğunu görmek güzel bir haber almaya kargaların bağırdığını görmek para kaybetmeye kötü bir haber almaya kargayı yakaladığınızı görmek kötü işlere gireceğinize şafak vakti karganın bağırması uğursuz ve kötü şeylerin olacağına işarettir.
Karı-koca Rüyada eşinizi gördüyseniz hayatınızda birçok değişiklik olacak. Eşinizin öldüğünü gördüyseniz birçok hayal kırıklığı ve üzüntüyle karşılaşabilirsiniz.
Karıa suresi Karia suresini rüyasinda okuyan veya baska birisini okurken dinleyen kimsenin sevabi tartida agir gelir. Sonu hayra ulasir. Halk arasinda saygin bir kisi olarak taninir. Dininde kuvvetli ve Allah (cc) katinda makbul olur. Bir baska rivayete görede Rüyada Karia süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek sevinç ve müjdeye takva ve ibadet sahibi olmaya isarettir.
Karides Rüyada karides görmek sizi sevdiginizi sandiginiz bir dostunuz veya yakinizin size karsi olan bir ihanetini görerek çok sasiracaginiza ve üzüleceginize delalet eder. Karides yemeniz ise dostlarinizla aranizin bozulacagina isarettir.
Karikatür Karikatürü rüyada görmek çok yakında rahatlayacağınız bir haber alacağınıza ve tanınmış bir kimse ile arkadaşlık kuracağınıza yorumlanır. Karikatürü rüyada görmek çok yakında rahatlayacağınız bir haber alacağınıza ve tanınmış bir kimse ile arkadaşlık kuracağınıza yorumlanır. Kıskançlık ve tartışmadır.Bir karikatür albümü görmek ve incelemek arkadaslariniz tarafindan alay konusu oldugunuzu gösterir. Bir karikatürist tarafindan karikatürünüzün çizildigini görmek zamanla oldukça taninan bir kimse olacaginiza. bir karikatüristle dostluk kurdugunuzu görmek sizi tanitacak bir demege üye olmaniza bir karikatür sergisi görmek memleketin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder