8 Mayıs 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-056efd3c

arka planda gizlemek eğilimindedir.

Keman

Hayalinizdeki bir keman görmek veya duymak için uyandığın hayatı barış ve uyum simgeliyor. Keman kırık ise o zaman ayrılık üzüntü ve yas anlamına gelir.

Hayalinizdeki bir keman çalmak için onur ayrım ve arıtma gösterir. Siz de iş için kabul edilecektir.

Engerek

Hayalinizdeki bir engereği görmek için sizi tehdit gizli korkular ve endişeler temsil eder. Alternatif olarak rüya zararlı veya tehlikeli birisi için bir metafor olabilir. Sen karşı çalışan acımasız insanlar için izlemek gerekir.

Bakire

Eğer bakire olduğunu hayal etmek saflık ve potansiyeli sembolize eder. Rüya mutlaka gerçek fiziksel bekaret anlamına gelmez unutmayın aynı zamanda duygusal masumiyeti temsil edebilir. Eğer bakire ama biri o rüya değilse Özellikle o zaman geçmişte pişmanlık ya da vicdan azabı belirtir. Sen geçmişte konut durdurmak ve geleceğe bakmak gerekir.

Birisinin bakire olduğunu hayal etmek dürüstlük ve doğruluk gösterir. Bunu elde etmek için bağlama olduğu ideal olabilir.

Bekaretini kaybediyor olduğunu hayal etmek samimiyet ve yakınlık için arzularını ifade eder. Siz fiziksel ve duygusal aşk için ihtiyaçlarını yerine getirmek için arıyoruz. Rüya da bekaret kaybetme uyanık düşünceler getirdiği olabilir. Aklını bu olacak ve bu gibi ne olur ne ile meşgul edilmektedir.

Meryemana

Rüyanızda Meryem görmek için özverili sevgi merhamet ruhsal uyum ve ideal annelik belirtir. Alternatif olarak Meryem seks ve kişisel ilişkilerde zorluklar bastırılmış korku temsil eder.

Başak burcu

Birisi bir Başak temsil eder ihtiyatlılık saflık ve mükemmellik olduğunu hayal etmek. Sen detay odaklı ve her zaman mükemmele doğru çalışıyoruz. Alternatif olarak rüya duyguların serbest simgeler.

Virüs

Eğer bir bilgisayar virüsü veya bir hata olduğunu hayal etmek kontrolden çıktı hayatınızda bir şey ifade eder. Bir çökmesini sonuna geldi hayatınızda şey paralel olabilir.

Eğer bir viral enfeksiyon ya da bir virüs sözleşmeli olduğunu hayal etmek size uyanma hayatın hoş olmayan bir değişiklik ya da bir duygusal çöküntü yaşadıklarını göstermektedir. Virüs bir durumla başa çıkmak için yetersizlik sembolik olabilir ve sizi hasta olmaktan kurtulmanın bir yolu olduğunu görüyoruz. Daha doğrudan bir not rüya özellikle rüyada ortaya vücut alanına sağlık için yakın ilgi için işaret olabilir.

Mengene

Hayalinizdeki bir mengene görmek veya kullanmak için sınırlı ve kısıtlanmış hissediyor olduğunu göstermektedir. Sen tam olarak kendinizi ifade edemez hissediyorum.

Vishnu

Rüyanda Vişnu görmek için sevgi merhamet lütuf ve gerçeği simgeliyor. Rüyanda Onun görünümünü tefekkür için zamana ihtiyaç olduğunu bir göstergesi olabilir.

Vizyon

Vizyon tıkalı olduğunu hayal etmek size kararlarında hata yapmak üzeresiniz olduğunu gösterir. Açıkça görüyorsunuz değil bir şey var.

Rüyanızda vizyonları görmek için kafanızda herhangi bir kısıtlama ücretsiz ve herhangi bir inhibisyon olmadan dolaşmaya ücretsiz olduğunu göstermektedir. Böyle rüyalar farklı bir yapıya sahip olduğu söyleniyor. Bu vizyon hayalleri bazıları epik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder