2 Mayıs 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-805ad205

ediliyor.

Zehir

Rüyanda zehir görmek için size çok hastalık ve sıkıntı neden olan hayatında bir şey kurtulmak gerektiğini gösterir. Sen temizlemek ve hayatında olumsuzluk uzak temizlemek gerekir.

Eğer zehir yemek ve uçucular olduğunu hayal etmek sizin refahı için zararlı olup kendinizi içine bir şey tanıtan olduğunu gösterir. Bu kırgınlık kıskançlık ya da alıcı olan diğer olumsuz duygular duyguları olabilir.

Poison Ivy

Rüyanda zehirli sarmaşık görmek için intikamcı ya da dolambaçlı bir düşünceleri ifade eder. Bu kızgınlık kıskançlık ve intikam göstergesidir. Alternatif olarak zehirli sarmaşık bir durum davranış veya kaçınmanız gereken bir durumu temsil eder. Belki belirli gıda alışkanlığı kişi durum vb kaçınmak gerekir

Kurcalamak

Eğer dürttü edildiğini hayal etmek için dikkat edilmesi gereken bir şey temsil eder. Belki rüya çıkaran ya da ileri taşımak için bir dürtmek veriyor. Böylece rüya "pokus" veya yavaş olmak bir cinas olabilir. Sen çevresinde oturan durdurmak ve hedefleri gerçekleştirmek başlamak gerekir.

Poker

Eğer poker oynarken hayal etmek uyandığın hayatı bir durum strateji ve dikkatli bir planlama gerektirdiğini göstermektedir. Sen eylemleri gerçekleştirmeden önce aracılığıyla şeyler düşünmek gerekir. Alternatif olarak rüya da "onu kurcalamak" bir cinas olabilir. Bir kızın dikkatini çekmeye çalışıyor musunuz

Poker Chips

Rüyanda poker görmek için yaşamın belirsizliği simgeler. Bazen bir şans almak gerekir.

Kutup ayısı

Hayalinizdeki bir kutup ayısı görmek için bir uyanış anlamına gelir. Alternatif olarak kutup ayısı da buz gibi soğuk ve duyguları sembolize eder.

Kutup

Rüyanda bir kutup görmek için güvenlik ve istikrarı temsil eder. Rüya her zaman bir şey ya da size eğilebilirsin birisi olduğunu bir hatırlatma. Alternatif olarak aynı zamanda bir hayali çükü olabilir.

Pole Dancing

Eğer kutup dans olduğunu hayal etmek cinsel ifadeyi simgeliyor. Eğer cinsellik ile daha açık ve anlamlı olması gerekir. Kutuplu bir fallik sembol. Böylece rüya parmağınıza sarılı olduğu bazı benzer olabilir.

Sırıkla atlama

Eğer Sırıkla atlama olduğunu hayal etmek size bazı cinsel sorunu aşmak için çalışıyoruz gösterir.

Polis

Rüyanızda polis görmek için yapısı kuralları güç otorite ve kontrol simgelemektedir. Sen pervasız davranışı sona erdirmek için veya başka yasa size yakalayacak gerekir. Alternatif olarak rüya yükümlülük ve taahhütleri onurlandıran başarısızlık anlamına gelir.

Eğer polis tarafından tutuklandı olduğunu hayal etmek size cinsel veya duygusal çünkü suçluluk ölçülü hissettiklerini göstermektedir. Rüya da bir şey hakkında endişeli duygu olduğunu bir metafor olabilir.

Eğer bir polis memuru olduğunu hayal etmek ahlak ve vicdan kendi anlamda temsil eder. Rüya düz bir yolda rehberlik hizmet edebilir. Eğer bir polis memuru olduğunu tekrarlayan hayalleri varsa o zaman geçmiş eylemleri suçluluk başbaşa bırakıyoruz anlamına gelebilir. Sizin davranış ve polis gibi eylemleri düşünün. Bir şüphelinin peşinde olduğu rüya o zaman senin yaramaz ve aldatıcı tarafta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder