4 Mayıs 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-3bb66df5

uyku ortağı tarafından) dahil etmişlerdir.

Şnorkel

Eğer dalış olduğunu hayal etmek sizin duygu keşfetmek ve size bazı şeyleri yapmak Neden böyle hissettiğimi anlamaya çalışıyor olduğunu göstermektedir. Ayrıca geçmişte duyguları geri arıyoruz ve bu deneyimlerin ne öğrenebileceklerini gösterebilir. DreamMoods.com tarafından anlamları

Burun

Hayalinizdeki bir burnu görmek için bir koku keskin bir anlamda sahip olduğunu göstermektedir. Rüya biraz problem veya şüpheli etkinlik sniff yeteneğinizi benzer olabilir. Sezgilerinizi dikkat edin. Ayrıca burun ait olduğunu hayvan düşünün.

Kar

Rüyanda kar görmek için engellemeler açıklanmamış duygular ve cinsel soğukluk duygusu anlamına gelir. Bu duygu ve engellemeler serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Alternatif olarak kar sen kayıtsız yalnız ve ihmal hissediyor demektir. Kar erime ise o zaman kabul ve bastırılmış olan duyguları serbest olduğunu göstermektedir. Sen korkularını ve engelleri aşma vardır. Eğer karda sürüş yapıyorsanız o zaman ekstra nasıl yaklaşım hedefleri konusunda ihtiyatlı olması gerektiği anlamına gelir.

Rüyanda kirli kar görmek için bir masumiyet içinde kaybolmuş safsızlık ve ahlaksızlığa eder. Kendiniz veya durumun bazı yönü oynanmıştır.

Eğer kar yağışı izlerken hayal için temiz bir başlangıç ​​ve bir taze yeni bir bakış açısı temsil eder. Bu ruhsal barış ve huzur göstergesidir.

Eğer kar oynadığınızı hayal etmek size eğlenceli ve dinlenmek için biraz zaman ayarlamanız gerektiğini gösterir. Alternatif olarak rüya ortaya fırsatlardan yararlanmak gerekiyor demektir aksi takdirde bu tür fırsatlar kaybolur.

Eğer kar şey bulmak hayal etmek size keşfetmek ve kullanılmayan potansiyeli yetenekleri ve yetenekleri eriştiğini göstermektedir. Siz kendi içinizde bazı gizli yetenek ve becerisine ortaya çıkarmıştır. Aynı zamanda affetmek için bir ihtiyaç gösterir olabilir.

Snow Globe

Rüyanda bir kar küresi görmek için barış ve huzur için arzularını gösterir. Kar küresi ve ilgili önemi içinde tasvir sahne düşünün. Rüya sizin geçmişteki bazı yönlerini için özlem olduğunu gösteriyor olabilir.

Eğer kar küresi içinde olduklarını hayal etmek size hayatınızın sıkışmış hissediyor olduğunu göstermektedir. Sen de aynı şeyi yapıyor ve aynı yerlere gidiyoruz bir rut olduğunu hissediyorum. Alternatif olarak rüya sizin duygularını ifade değildir anlamına gelir. Eğer içinde çok fazla tutmak ve bir sonuç olarak tuzak duygu edilir.

Snowboard

Birinin veya snowboard olduğunu hayal etmek size korkular üstesinden olduğunu gösterir. Sen becerileri kullanmaktadır.

Kardelen

Rüyanda kardelen görmek için belli bir süre sonra yeniden doğuş umut ve yeni fırsatlar simgeler. Sen taze bir tutum ile karanlık bir zaman ortaya çıkmaktadır. Rüya da düşen kar bırakarak veya kar için bir metafor olabilir. Belki hava ile meşgul ve sizin planlarını bozmak olmadığını umuyoruz.

Kar taneciği

Hayalinizdeki bir tanesi görmek için saflık ve mükemmelliği temsil eder. Aynı zamanda sizin bireysellik ve tekliği ifade eder.

Kardan adam

Hayalinizdeki bir kardan adam görmek için sizi duygusal olarak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder